tisdag 14 februari 2012

Gott rostbröd LCHF


Godaste lchfbrödet! I lördags gjorde jag detta bröd och det är SÅ gott! Jag utgick ifrån frukosfrallorna men minskade mandelmjölet med hälften då jag tyckte det fick övertag i frallorna.

Rostbröd
1 limpa

6 ägg
4 dl creme fraiche
1 dl vatten
25g smält smör
1 dl mandelmjöl
2 dl kokosmjöl
1 dl pofiber
0.5 dl fiberhusk
4 tsk bakpulver
1/2 tsk salt

Vispa ihop ägg, CF, vatten och smör. Blanda de torra ingredienserna och häll ner i smeten. Fördela smeten i brödform klädd med bakplåtspapper och grädda i 175 grader i ca 1 tim. Täck brödet med folie efter halva tiden.

Jättegott med mycket bregott, gräddost och skivad gurka.  

4 kommentarer:

  1. Ska beställa hem kokosmjöl så att jag kan prova! Det ser smarrigt ut!

    SvaraRadera
  2. Tack för ett gott bröd! Jag har länkat till ditt recept på min blogg. ^^

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt att du gillar brödet. Tack för länken:)

      Radera