Det här brödet är så gott! Det smakar verkligen "riktigt" bröd. Högsta betyg från alla i familjen utom Måns. Han är svår när det gäller lchf bröd. Har försökt att hitta ett som han verkligen gillar med det är inte lätt:). Men jag fortsätter exprimentera. Just detta bröd hittade jag inne hos Åse. La till lite brödkryddor bara.
Solrosbröd
ca 12 skivor
1 dl solroskärnor
1/2 dl sesamfrön
1/2 dl kruskakli
2 msk linfrön
1 dl riven ost
4 ägg
2 tsk fiberhusk
1/2 tsk salt
1 tsk bakpulver
1 tsk brödkryddor
Rosta solroskärnor i het torr panna. Mal sesamfrön och solroskärnor i mixer. Vispa äggen pösiga och blanda övriga ingredienser. Blanda sedan ner dem i äggen och låt stå en stund. Häll i en brödform klädd med bakplåtspapper. Toppa med solroskärnor. Grädda i ugnen i ca 20-25 min på 175 grader(varmluft).
Mmm supergott recept denna också, tack så mycket för den med :) Gillar din sida MYCKET :)
SvaraRaderaBästa LCHF-brödet som jag bakat.. Tack för receptet! //Aim
SvaraRaderaOh, det här låter som ett spännande bröd!
SvaraRadera:)