Här kommer receptet på saffranskakan jag gjorde till 1:a advent. Kakan gör sig bäst kylskåpskall.
Saffranskaka
10-12 bitar
4ägg
3 msk sukrin
1/2 krm stevia
125g smör
1 pkt saffran
1/2 dl grädde
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljpulver
3 dl mandelmjöl
Vispa ägg och sötning pösigt. Smält smöret och ha i saffran. Häll i smöret och grädden i äggsmeten. Blanda övriga ingredienser och blanda ner i smeten. Smöra en form och häll i smeten. Grädda på 175 grader(varmluft) i ca 25 min. Lägg på folie om kakan får mycket färg.
Mums, mums, vad gott!
SvaraRaderaSaffran är ju så juligt! :)
Ha en toppen onsdag!
Kram
//Lana
Saffran är ju galet gott och det känns så härligt juligt.
SvaraRadera