torsdag 10 februari 2011

Himmelsk bärpaj

Gjorde en sååå god paj i söndags! Godkänd enligt lchf också såklart:) Jag serverade pajen med vispgrädde blandat med ekologiskt vaniljpulver. Ni måste bara testa denna paj!


Himmelsk bärpaj
6-8 pers

200g tinade eller färska bär(jag tog hallon & blåbär)
50g rostade mandelflarn
50g hackade hasselnötter
1 dl kokosflingor
25g smör
1 krm stevia

Gör så här: Sätt ugnen på 225 grader. Smält smöret och blanda med övriga ingr. Smörj en ugnsform med smör och fördela bären jämnt i botten. Strö över "smuldegen". Grädda i ugnen tills den fått fin färg, ca 15 min. Mums!

3 kommentarer:

  1. Men hur smaskens såg inte det där ut då?! =)

    Vet du, någon klok på jobbet ;-) har förespråkat en viss kosthållning och jag har nu så smått börja byta ut även min mat. Det finns ju MASSOR med smask att äta! Fast jag är inte heelt i hamn än, semlor är ju för goda, hehe.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Bra jobbat! Ett steg i rätt riktning. Och du, det finns ett bra recept på lchf-semlor:)

    SvaraRadera
  3. Tack för ett bra recept. Hoppas att det är okej att jag lånar det till min blogg. Jag länkar givetvis hit :-)

    SvaraRadera