I lördags gjorde jag en god pannacottapaj till efterrätt. Citron och lime är något jag gillar jättemycket i efterrätter så det fick bli smaken på pajen.
Pannacottapaj m Vanilj, Citron & Lime
Pajskal
3 ½ dl mandelmjöl
40g smör
1 msk fiberhusk
1 ägg
1 msk flytande honung
½tsk vaniljpulver
Mixa ihop till en deg, låt vila i 30 min i kylskåp. Tryck ut degen i en pajform och nagga den. Grädda i 8 min på 175 grader(varmluft). Låt svalna.
Pannacotta
3dl grädde
3dl créme fraiche
1 citroner(skalet)
1 lime(skalet)
1 ½ msk flytande honung
1 tsk vaniljpulver
1 ½ tsk gelatinpulver
1 ½ msk vatten
Vi hade grädde och jordgubbar till.
Vad smarrigt det ser ut. Det receptet spar jag.
SvaraRadera