Här kommer mitt godaste recept på rabarberpaj:).
Rabarberpaj
4-6 port
3 dl rabarber i bitar
2 msk sukrin(flor)
1/2 krm fransk stevia
1/2 msk kanel
150g smör
1 1/2 dl mandelmjöl
2 msk kokosmjöl
1/2 tsk vaniljpulver
1 dl hackade hasselnötter
3 msk sukrin(flor)
1/2 krm fransk stevia
Blanda rabarber m sukrin o stevia och häll i en smord ugnsform. Strö över 1/2 msk kanel.
Smält smöret i en kstrull och blanda i övriga ingredienser. Bre ut smeten på rabarberna. Grädda i ugnen på 175 grader tills den fått fin färg,ca 15 min.
Servera med grädde eller vaniljkräm.
Vad god både pajen och vaniljsåsen blev, tack för lånet av receptet :)
SvaraRadera(Hade inget kokosmjöl man ersatte lite av smöret med kallpressat kokosfett istället vilket gick bra)
Tiden i ugnen var alldeles för kort och rabarberbitarna var därför knallhårda när pajen skulle avnjutas. Nästa gång blir det ett annat recept.
SvaraRadera