måndag 21 maj 2012

RabarberPaj LCHF

Här kommer mitt godaste recept på rabarberpaj:).


Rabarberpaj
4-6 port

3 dl rabarber i bitar
2 msk sukrin(flor)
1/2 krm fransk stevia
1/2 msk kanel

150g smör
1 1/2 dl mandelmjöl
2 msk kokosmjöl
1/2 tsk vaniljpulver
1 dl hackade hasselnötter
3 msk sukrin(flor)
1/2 krm fransk stevia

Blanda rabarber m sukrin o stevia och häll i en smord ugnsform. Strö över 1/2 msk kanel.
Smält smöret i en kstrull och blanda i övriga ingredienser. Bre ut smeten på rabarberna. Grädda i ugnen på 175 grader tills den fått fin färg,ca 15 min.
 Servera med grädde eller vaniljkräm.


2 kommentarer:

  1. Vad god både pajen och vaniljsåsen blev, tack för lånet av receptet :)

    (Hade inget kokosmjöl man ersatte lite av smöret med kallpressat kokosfett istället vilket gick bra)

    SvaraRadera
  2. Tiden i ugnen var alldeles för kort och rabarberbitarna var därför knallhårda när pajen skulle avnjutas. Nästa gång blir det ett annat recept.

    SvaraRadera