Testade att göra en ny variant på chokladkaka för ett tag sedan med lyckat resultat. Tröttnar aldrig på choklad :)
Chokladkaka
10-12 bitar
4 ägg
3 msk sukrin
1/2 krm stevia
125g smör
100g mörk choklad
1/2 dl grädde
3 dl mandelmjöl
2 msk kakao
1 tsk vanilj
2 tsk bakpulver
Smält smör och chokladen i en kastrull. Låt svalna något. Vispa ägg och sötning pösigt. Häll i grädde och smör/chokladsmeten i äggen. Blanda övriga ingredienser och ha i det i smeten. Smöra en form och hälli smeten. Grädde i ca 15-25 min på 175 grader(varmluft). Servera gärna grädde och färska bär till.
mmm...gott, gott med kladdkaka! :)
SvaraRaderaha en fin dag!
Kram kram
//Lana
Choklad kan man aldrig få för mycket av. :-)
SvaraRaderaJag kommer nog heller aldrig tröttna på choklad. Jag gjorde också en chokladkaka idag :)
SvaraRadera