Godaste lchfbrödet! I lördags gjorde jag detta bröd och det är SÅ gott! Jag utgick ifrån frukosfrallorna men minskade mandelmjölet med hälften då jag tyckte det fick övertag i frallorna.
Rostbröd
1 limpa
6 ägg
4 dl creme fraiche
1 dl vatten
25g smält smör
1 dl mandelmjöl
2 dl kokosmjöl
1 dl pofiber
0.5 dl fiberhusk
4 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
Vispa ihop ägg, CF, vatten och smör. Blanda de torra ingredienserna och häll ner i smeten. Fördela smeten i brödform klädd med bakplåtspapper och grädda i 175 grader i ca 1 tim. Täck brödet med folie efter halva tiden.
Jättegott med mycket bregott, gräddost och skivad gurka.
Ska beställa hem kokosmjöl så att jag kan prova! Det ser smarrigt ut!
SvaraRaderaSåg verkligen gott ut!!
SvaraRaderaTack för ett gott bröd! Jag har länkat till ditt recept på min blogg. ^^
SvaraRaderaVad roligt att du gillar brödet. Tack för länken:)
Radera