tisdag 22 juli 2014

Cancer


Förra tisdagen fick jag reda på att jag har cancer. Det känns helt overkligt. Jag? Cancer? Nej det måste ha blivit något fel? Men det stämmer. De har konstaterat att jag har en aggressiv cancer på livmodertappen som de misstänker har spridit sig. I fredags gjorde jag både magnetröntgen och skiktröntgen för att de ska se om cancern har spridit sig och i så fall hur mycket. Jag har inte fått svar ännu så nu är det bara en lång väntan. Det jag vet är att det kommer bli operation men de vet inte vilken innan de sett bilderna från röntgen. Läkarna här i Västerås har kontakt med Linköping där de är specialister så jag är i goda händer. Allt känns så overkligt och svårt att ta in. Jag har inte ont och jag känner mig frisk. Och då är det ännu svårare att ta in det. 

Jag väljer att berätta detta här för att bla kunna skriva av mig när det är jobbigt. Jag kommer försöka blogga som vanligt med recept, träning m.m. Men recepten kommer bli lite annorlunda nu. Jag kommer fortfarande äta lågkolhydratskost men det kommer bla bli mejerifritt och med mer grönsaker. Berättar mer om mitt kostupplägg i ett annat inlägg.


9 kommentarer:

 1. Håller tummarna för att allt går bra!! Kram.

  SvaraRadera
 2. Beklagar verkligen. :( Jag håller tummarna att det kommer ordna sig för dig. Har själv förlorat två morbröder i cancer och den senaste (två år redan) tog mig väldigt hårt.

  Kämpa på!

  SvaraRadera
 3. Nej, fy vad tråkigt!!!
  Men som du skriver så känns det bra att du är i goda händer och du får gärna skriva av dig här inne på bloggen för vi följer dig gärna på vägen och stöttar! Stora kramar!

  SvaraRadera
 4. Många tankar till dig och familjen. Finns det något jag kan göra så är det bara att säga till.

  Många kramar Jennie

  SvaraRadera
 5. Styrkekramar ♥♥♥

  SvaraRadera
 6. Vill bara skicka lite extra styrka till dig i en svår tid. Läser regelbundet din blogg. Håller tummarna att allt går bra!

  SvaraRadera
 7. Styrkekramar till dig..

  SvaraRadera
 8. Många kramar till dig! Håller tummarna att kroppen övervinner cansern!
  <3 <3 <3 <3 <3

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...