onsdag 8 oktober 2014

Måns läser saga, test av bönpasta!Idag var jag äntligen så pigg att Måns fick komma hem efter att ha varit hos sin pappa några extra dagar. Jag och mamma gick och hämtade honom från skolan vid 15. Det gick bra att gå men det går sakta och det är jobbigt. 1 km känns som att springa en mil, men det blir bättre och bättre för varje dag. Jag blir också väldigt svullen i magen och benen så jag behöver vila när jag varit ute och gått. Så när vi kom hem så la jag mig i soffan medans Måns gjorde läxor och sen så läste han saga för mig. Så mysigt så. Han hade också gjort en fin teckning åt mig som jag fick.


Till middag idag blev det köttfärssås med bönpasta. Jag har aldrig testat det tidigare men hört mycket om den. Den var faktiskt riktig god och Måns gillade den också. Lite mer kolhydrater men glutenfri, ekologiskt och proteinrik. Vi kommer äta den igen som variation till shiratakinudlarna1 kommentar:

  1. Hej! skönt att du är hemma och att op är gjord! nu håller jag tummarna att allt går på rätt håll <3 lycka till< kram Jessica

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...