För er som saknar kanelbullar kommer här ett gott alternativ! Perfekt att ta med till stranden, picknicken i sommar.
Kanelbullemuffins
12-15 st
Muffins
1 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1 tsk kardemummakärnor
2 tsk bakpulver
1 tsk kardemummakärnor
Fyllning
50g smör
1 dl mandelmjöl
1 msk kanel
1/2 krm fransk stevia
Sätt ugnen på 175 grader(varmluft). Börja med fyllningen. Smält smöret i en kastrull och blanda ner övriga ingredienser. Vispa ägg och stevia pösigt. Blanda i smör och grädde. Blanda de torra ingredienserna(mortla kardemumman innan) och vispa ner det i äggsmeten så det precis blandar sig. Fördela i muffinsformar och gör ett hål som du fyller med fyllningen. Grädda i ugnen 10-12 min.
Vilken härlig och inspirerade blogg du har :-)
SvaraRaderaKommer prova en hel del av recepten du lagt ut.
Tack! Vad roligt att du gillar bloggen:)
RaderaDessa var dupergoda. Tack!!
SvaraRaderaVarsegod:)
RaderaÅh, det låter jättegott.
SvaraRaderaDe är jättegoda!:)
RaderaVilken fin blogg du har!
SvaraRaderaSkall prova att göra din glass idag hade jag tänkt men har dock en fråga angående detta recept, vad är skillnaden på fransk stevia och den man ex köper på ica?
mvh sarah
Den franska stevian är "ren" stevia. Jag antar att du menar ICA´s stevia strö och den innehåller sukrin(erythritol) och stevia, men det är så lite stevia i den så du bör räkna den som sukrin. Tycker det är lite vilseledande att kalla den stevia strö faktiskt. Det är många som tror att det bara är stevia.
RaderaAldrig sett fransk. Var hittar jag det någonstans?
RaderaDom blev mycket goda, tack för receptet! :)
SvaraRadera