Sidor

lördag 31 mars 2012

Kyckling i Grönpepparsås

Denna rätt har jag sett lite överallt på nätet. Den har funnits hos mig i över 10 år och nu får ni som missat den receptet här:)



3-4 pers

1 grillad kyckling(eller 4 st färdiga filéer)
200g färska champinoner
2 dl creme fraiche
3 dl grädde
1 msk grönpeppar
2 msk soja
2 tsk fransk senap
smör

Bena ur kycklingen och skär i mindre bitar. Lägg i ugnsfast form. Skiva svampen och stek i smör. Krossa grönpepparn i mortel och lägg i stekpannan. Häll över creme fraiche, grädde, soja och senap. Låt koka ihop(ca 10 min). Häll såsen över kycklingen. Kan serveras direkt men blir godare om den får ra sig några timmar, gärna över natten. Värm ist i ugnen på 200 grader i ca 20 min.

Servera en god sallad till!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar