Sidor

söndag 3 januari 2016

Tacopaj


Idag har det varit fullt upp med planering inför veckan. Det har skrivits matsedel, veckohandlats, matlådor har fixas, det har tvättats och julen har städats ut. En helt vanlig söndag hos oss med andra ord:). Till lunch idag slängde jag ihop en tacopaj av resterna från tacosen i fredags.


Tacopaj
4-6 port

pajskal

3,5 dl mandelmjöl
1 msk fiberhusk
50g smör
1 ägg
salt

Blanda ihop till en deg och låt vila i kylen en stund. Tryck ut degen i en pajform och grädda i 8 min på 200°c.

Fyllning

500 g tacofärs
1 hackad gul lök
400 g krossade tomater
smör att steka i

smält smöret i en stekpanna och häll i färs och lök. Låt fräsa nån min innan tomaterna hälls i. Låt puttra några min. Häll fyllningen i pajskalet.
Toppa med riven ost och tomater.
Gratinera tills pajen fått färg.

Servera sallad och guacamole till.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar