Sidor

måndag 15 september 2014

Godaste pizzabotten

Igår gjorde jag den godaste pizzabotten enligt mig och självklart får ni receptet här:)


Pizzabotten
1 plåt 6-8 port

5 ägg
50g smör
½ dl grädde/kokosgrädde
1½ dl pofiber
½ dl mandelmjöl
2 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
½ tsk salt
ca 2 dl riven ost

Vispa äggen fluffiga, ca 5 min. Smält smöret och låt svalna. Blanda alla torra ingredienser med äggen och låt svälla 10 min. Blanda i det smälta smöret och grädden. Fördela smeten på plåt och strö över osten. Grädda i 175 grader(varmluft) ca 10 min. Ta ut plåten och ha på tomatsås och valfri fyllning. Grädda ytterligare ca 20 min eller tills osten fått färg.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar