Sidor

onsdag 5 mars 2014

Panerad Rödspätta m Remouladås

Idag har jag varit ledig, så skönt! Började med sovmorgon och långfrukost. Sen bar det iväg ner till stan för lite shopping. Hittade lite fint till Måns och lite till mig. Jag avslutade shoppingturen med aromamassage. En toppen dag med andra ord:) Till middag idag blev det panerad rödspätta med remouladsås och blomkålsmos. Jag panerade rödspättan med mandelmjöl och riven parmesanost, kanongott!:)


Panerad rödspätta
4 port

400g rödspättafiléer
1 ägg
2 dl mandelmjöl
1 påse riven parmesanost
salt & peppar

Vispa ägget lätt i en skål och blanda mandelmjöl och parmesan på en tallrik. Vänd filéerna i ägget och sen mandelmjöl/parmesan. Stek i smör.


Remouladsås

3 dl créme fraiche
1 dl majonnäs
1 dl hackad gurka
1 dl syltlök(delade)
1½ tsk curry
1 krm gurkmeja
salt & peppar

Blanda allt och ställ kallt till servering.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar