Sidor

torsdag 23 januari 2014

Sallad med Kräftröra


Jag har börjat ha med mig sallad ofta i matlådan till jobbet. Det är gott, nyttigt och går fort att "slänga ihop". Ibland gör jag den på morgonen innan jag sticker till jobbet. Oftast är basen färdigskuren sallad i påse(så smidigt), rödlök, ägg och tonfisk. Sen varierar jag med keso, pesto och andra grönsaker. Idag gjorde jag en kräftröra som jag la på en bädd av sallad och hade gurka, avocado, minitomater och extra rödlök till. Nu längtar jag till lunchen imorgon:)


Kräftröra
2-3 port

2 dl creme fraiche
1 dl majonnäs
1/2 hackad rödlök
ca 200 g kräftstjärtar 
2 kokta hackade ägg
2 msk fryst dill
salt & peppar

Blanda alla ingredienser. 



Det blev 2 matlådor så Marko får också en:)

1 kommentar:

  1. åh vad jag gillar sallader men just nu verkar jag bli mest nöjd av varm mat.....tar salladerna när våren närmar sig!

    SvaraRadera