Här kommer receptet på det goda vörtbrödet jag gjorde till frukost 1:a advent. Detta kommer jag få baka många gånger fram till jul för de var riktigt gott.
Vörtbröd
ca 12 bitar
6 ägg
1 dl vatten el grädde
2.5 dl mandelmjöl
0.75 dl pofiber
1 msk fiberhusk
1/2 msk bakpulver
1.5 msk vörtmix
1 msk flytande honung
Vispa ägg, vatten/grädde och honung. Bland övriga ingredienser och tillsätt det. Låt svälla ca 5 min. Bre ut smeten på plåt m papper. Grädda i 10-12 min på 175 grader(varmluft). Låt svalna och skär i rutor.
Låter jättegott!
SvaraRaderaHa en fin dag!
Kram kram
//Lana
Det var supermumsigt :)
SvaraRaderaVörtbröd är så himla gott!
SvaraRaderaTusen tack, det var jättegott. Dottern som inte äter mycket i brödväg och definitivt inte vörtbröd tyckte det var toppen.
SvaraRaderaVad roligt att ni gillar receptet:)
Radera