Jag gillar att testa nya varianter av bröd. Detta är mitt senaste experiment. Brödet är godast nybakat och blir härligt segt i konsistensen.
12-15 bitar
8 ägg
4 dl riven ost
4 dl mandelmjöl
1,5 dl pofiber
1 dl kruskakli
1 dl grovhackade valnötter
1 dl solrosfrön
1 dl pumpakärnor
2 msk fiberhusk
1 msk chiafrö
salt
Blanda alla ingredienser utom äggen ordentligt. Ha sedan i äggen och blanda väl. Bre ut smeten på en plåt med papper. Grädda i ugnen på 175 grader(varmluft) i ca 15 min. Låt svalna och skär i lagom stora bitar.
Långpannebröd är toppen, ofta väldigt lätta att göra. Låter väldigt gott med valnötter i.
SvaraRaderaLåter jättegott! Måste också sätta igång och baka! :)
SvaraRaderaKram
//Lana