Idag provade jag att göra en vörtlimpa som visade sig vara ett lyckat expriment. Ska bli gott att ha skinka och pepparkakssenap på den i jul:). Brödet blev inte så högt så nästa gång jag gör det kommer jag dubbla detta recept.
Vörtlimpa
6 ägg
2 msk sukrin
1/2 krm stevia
1.5 dl vatten
3 dl mandelmjöl
2 msk kokosmjöl
1 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1-2 msk vörtkrydda
1 nypa salt
Vispa ägg och sötning pösigt, tillsätt vattnet. Blanda övriga ingredienser och tillsätt det i äggsmeten. Häll i en ugnsform klädd med bakplåtspapper. Grädda på 175grader(varmluft) i ca 1 tim.
Låter ju jättegott!:)
SvaraRaderaHa en fin onsdag!
Kram kram
//Lana
Vört är så gott!
SvaraRaderaGjorde ditt bröd idag, men lade till lite russin (ska jag ha vört ska vörten ha russin) istället för stevia och sukrin hade jag i lite agavesirap. Brödet blev helt suveränt! Tack!
SvaraRaderaGjorde ditt bröd idag, men lade till lite russin (ska jag ha vört ska vörten ha russin) istället för stevia och sukrin hade jag i lite agavesirap. Brödet blev helt suveränt! Tack!
SvaraRadera