Sidor

tisdag 3 april 2012

Ischoklad m Apelsin

Ischoklad brukar jag göra till Måns för att han ska få i sig det nyttiga kokosfettet. Vi andra i familjen har ju kokosfettet i te men Måns är inte så inne på det än. Men ischoklad går bra! Här har jag smaksatt den med apelsin. Påskfärger på formarna blev det också:)


Ischoklad
ca 30 st

1 dl kokosfett m smak
50g mörk choklad(jag tog 85%)
1 apelsin(skalet)

Smält kokosfett i en kastrull. Lägg i chokladen och smält på låg värme. Ta kastrullen från plattan och ha i apelsinskalet. Häll i ischokladformar m hjälp av en tesked. Låt stelna i kylen.

2 kommentarer:

  1. Apelsin och choklad tycker jag är jättegott ihop.

    SvaraRadera
  2. Ser gott ut. Detta ska ja pröva till helgen när barnen äter sitt påskgodis :)

    SvaraRadera