söndag 3 maj 2015

Äntligen är vi igång


Äntligen har vi fått tillträde till vårat radhus. Vi invigde det med grillning på Valborg. Sedan i fredags har det varit fullt ös fr morgon till kväll. Det har rivits badrum, tapeter från tre rum är nere och lite trädgårdsarbete har det också blivit. Vi har haft flera goda vänner över som har hjälpt till och vi är så glada för det. Vi kommer ha vår lägenhet kvar till den 26 juni så vi har lite tid att renovera innan vi flyttar dit. Allt behöver göras om då det inte är renoverat sen 70-talet men vi kommer inte göra allt på en gång. Innan vi flyttar dit har vi sagt att badrummet och våra sovrum ska vara färdiga. Men jag tror även vardagsrummet/matsalen kommer vara färdigt också då tapeten i det rummet åkte ner av bara farten i helgen.


I fredags eftermiddag kom världens bästa Måns och mammaveckan började med att skruva ur skruvar ur brädor och slå ut spikar ur lister. Han tycker det är så roligt att hjälpa till. I lördags när han vaknade frågade han direkt om vi inte skulle åka till huset snart.


Tror det kan vara en liten blivande snickare till son jag har:)

2 kommentarer:

  1. Så roligt med renovering! Grattis till radhuset!

    SvaraRadera
  2. Så spännande ni måsta ha det med att renovera ert nya boende! Skönt att ni har tillgång till er lägenhet ett tag till :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...