söndag 13 juli 2014

Göteborg

Tiden bara rusar iväg. Har inte skrivit något här sen i tisdags. Men det betyder bara att vi har haft semester på riktigt. Jag har inte lagt upp några bilder på instagram sen i tisdags heller. Det har varit riktigt skönt att koppla bort allt och bara vara. Göteborg var fantastiskt. Vi fick kanonväder med sol och 28 grader varmt. Helt underbart. Det blev 3 dagar med sola, bada, god mat och dryck. Allt man ska ha under en semester med andra ord. Senast vi var i Göteborg hade vi spårvagnskort för att ta oss dit vi ville. Men denna gång valde vi att promenera istället. Man hinner se så mycket mer och så får man lite motion på köpet. Här nedan följer lite bilder från resan.


Vi började med lunch på Heaven 23 där vi åt deras populära räksmörgås. Jag beställde den utan bröd och lite bubbel till.


På måndagskvällen åt vi tapas på El Corazon. En supermysig restaurang med underbar mat.


Vi fick massor av bröd till vår tapas men det var det som vart kvar på tallriken.


Vi bodde på Hotell Avalon och de har en fantastisk takterrass som vi spenderade flera timmar på. 
En av våra favoritrestauranger i Göteborg är Bee. De har jättetrevlig personal och supermumsig mat. Speciellt deras Caesarsallad och burgare är riktigt goda. Vi åt där 2 gånger under vår resa så vi åt båda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...