fredag 11 april 2014

Tävling! Vinn IQ-bältet!
Nu har ni möjlighet att vinna ett eget IQ-bälte! Jag har tidigare skrivit hur mycket jag gillar detta fantastiska bälte. Bältet har en avtagbar axelrem m reflex där man håller sladd och hörlurar på plats. Det finns även fickor med plats för nycklar och kredit/körkort. Mobilen styrs direkt genom plastfönstret. Bältet passar inte bara till löpning utan du kan även ha det när du promenerar, arbetar i trädgården, rider, cyklar, åker ländskidor m.m. Bältet finns i två färger och i storlekarna S/M midjemått 70-82 cm, M/L midjemått 82-96 cm. För att vara med och tävla:

 Skriv en kommentar om när du skulle använda bältet om du vinner.

För större chans att vinna följ IQexercise och RosaChoklad på instagram(skriv då i kommentaren nedan vad du heter på instagram också).

Tävlingen pågår t.o.m långfredagen och vinnaren annonseras ut här på bloggen under påskafton. 


Tävlingen är i samarbete med IQexercise.7 kommentarer:

 1. Maria (mariaabelli@hotmail.com)11 april, 2014 20:15

  Satt precis och klagade att jag inte vet vart jag ska göra av mobil och nycklar när jag löper! Gillar inte den där hållare man har på armen pga att sladden som hänger och slänger. Nycklarna brukar jag lägga i behån! Hade ingen aning om att det fanns sånt där bälte förrän jag kikade på din instagram! Hoppas jag har turen med mig! :)

  SvaraRadera
 2. Vilken perfekt grej. Är så frustrerad på armmojängen som bara åker ner hela tiden... Jag skulle använda den vid powerwalks, löpning, styrketräning och Vätternsrundan i arbetsplatsklassikern. Sen inte att förglömma intervaller och backträning inför Tjurruset :-)
  Håller tummar och tår och allt annat som går att hållas :-) @jenniehjansson

  SvaraRadera
 3. Hej hej....

  Efter en ofrivillig tränings paus på 6 månader är jag nu på gång igen, känns helt underbart.
  Jag har börjat lite försiktigt så promenader är det som gäller denna vecka också sen är tanken att så smått övergå till löpning och då skulle detta bälta verkligen komma väl till pass

  För att vara med och tävla:

  Ska gå in och följa på instagram nu och hoppas på en påskpresent i form av denna vinst ;)
  Hälsningar Linda

  SvaraRadera
 4. hej =) Skulle bli överlycklig om ja vann detta fantastiska bälte! Att kunna få koncentrera sig helt på träningen utan att ha sladdar o grejer i vägen vara orolig över att tappa sina värdesaker, och få lyssna på musik även när man jobbar i trädgården vore ju helt underbart ! Hoppas nu på tur =) Instagram "1026annika" =)

  SvaraRadera
 5. Vem vill inte vinna detta bälte?!

  Jag skulle använda bältet under alla mina löpturer,men framför allt när jag är hemma och hälsar på hos mina päron som bor låååångt ut på landet och inte en enda gatlykta finns i sikte. Jag brukar använda en reflexvästi vanliga fall,men den bara fladdrar runt och har sig!

  Följer redan dig på Instagram, lchfserro, och ska spana in IQexercise nu!

  Håller tummarna!

  /lchfserro

  SvaraRadera
 6. Hej! Vill så gärna vinna detta bälte då det verkar så oerhört smidigt. Har börjat springa och bältet hade varit perfekt till loppen som väntar framöver. Hoppas hoppas. Följer på Instagram också.

  /Sussie

  SvaraRadera
 7. Jag skulle bli sååå glad om jag fick vinna detta smarta bälte nu när jag gått ner lite i vikt och tränar destu mer. Tanken är att bältet ska underlätta min träning så jag slipper få skavsår under armen vilket jag får nu av min vanluga mobilhållare när jag tränar. Målet är ju att gå ner mer i vikt och kunna träna mer och hårdare och då skulle jag verkligen behöva ett IQ bälte :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...