måndag 2 december 2013

Vörtbröd LCHF


Här kommer receptet på det goda vörtbrödet jag gjorde till frukost 1:a advent. Detta kommer jag få baka många gånger fram till jul för de var riktigt gott. 


Vörtbröd
ca 12 bitar

6 ägg
1 dl vatten el grädde
2.5 dl mandelmjöl
0.75 dl pofiber
1 msk fiberhusk
1/2 msk bakpulver
1.5 msk vörtmix
1 msk flytande honung

Vispa ägg, vatten/grädde och honung. Bland övriga ingredienser och tillsätt det. Låt svälla ca 5 min. Bre ut smeten på plåt m papper. Grädda i 10-12 min på 175 grader(varmluft). Låt svalna och skär i rutor.



5 kommentarer:

  1. Låter jättegott!
    Ha en fin dag!
    Kram kram
    //Lana

    SvaraRadera
  2. Tusen tack, det var jättegott. Dottern som inte äter mycket i brödväg och definitivt inte vörtbröd tyckte det var toppen.

    SvaraRadera