måndag 19 augusti 2013

Blåbärsglass LCHF


Glass i stora lass:) Blåbär smakar bäst i glass tycker jag. Vad tycker ni?


Blåbärsglass
4-6 port

3 äggulor
3 dl grädde
3 msk sukrin(flor)
1/2 krm stevia
1/2 tsk vaniljpulver
2 dl färska el tinade blåbär

Vispa ihop gulor, sötning och vaniljpulver i en bunke. Vispa grädden i en annan bunke. Vispa ihop grädde, äggsmeten och blåbär och häll i glassmaskinen. Utan glassmaskin: frys glassen i 3-4 timmar. Rör om varje 30 min.

3 kommentarer:

  1. Blåbär är sååååå gott! Jag kan äta blåbär i alla möjliga former, även i glass! :)
    Ha en fin kväll!
    Kram
    //Lana

    SvaraRadera
  2. Blåbärsglass är ju toppengott! Brukar även ha blåbär som tillbehör, iaf om de är lätta att mosa!

    SvaraRadera