söndag 6 januari 2013

Indiska smaker

Igår var jag och Marko ut och åt på en Indisk restaurang här i Västerås. Mycket trevligt var det och gott också. Jag har inte testat indisk mat så mycket tidigare och det jag testat har inte fallit mig i smaken. Men det jag åt igår var riktigt gott! Meningen var att vi skulle avsluta kvällen med bio men filmen vi ville se var fullbokad så vi hyrde film istället.
 
 
 
 
Detta var min förrätt. En sallad med kyckling, gurka, röd & grön paprika, rödlök, mango. Kryddad med färsk koriander och nåt starkt . Jättegott var det!
 


Varmrätten var smörstekt kyckling som de fyllt med ost, spenat och kokosbitar. Såsen var gjord på grädde och kokos. Sallad istället för ris till.
 
 
 
 
Marko åt kyckling som var tilllagad på tre olika vis med en lite starkare tomatsås till det och sallad istället för ris.
 

 
Avslutade middagen med indiskt te. Men de hade i för mycket mjölk så det blev söt för mig och kryddorna försvann tyvärr. När jag dricker chaite vill jag ha det starkt med lite mjölk i. Men det var kul att testa hur man ska dricka det "på riktigt".
 
 

 
Är så himla nöjd med min nya fina tröja från Lindex:) 

3 kommentarer:

  1. Trevligt med en sådan god utgång! :)
    Ha en fin söndag!
    Kram
    //Lana

    SvaraRadera
  2. Älskar indisk mat! Chaiteet jag tagit på restaurangen har tvärtom varit för starkt för mig, haha!

    SvaraRadera
  3. Vad mysigt med ett restaurangbesök. Såg ut som ni åt väldigt gott!

    SvaraRadera