onsdag 15 februari 2012

Gurgla saltvatten är inte så kul...

Men det gör gott för min onda hals. Bättre än många halstabletter och helt naturligt. Att gurgla saltvatten mot halsont är en gammal huskur som fungerar riktigt bra. Men det smakar skit;) Men spottar och fräser kan jag lova men som sagt det hjälper faktiskt! Jag blandar 2 dl ljummet vatten med 2 tsk salt i en mugg. Sen är det bara att gurgla. Gör det  med 3-4 timmar mellanrum så ska du se att halsontet försvinner snart. Min halsont har blivit bättre på bara 2 behandlingar. Nu kan jag svälja nästan utan at det gör ont, men jag kraxar fortfarande som en skata:)

Har ni några huskurer som ni tar till när ni är sjuka?

3 kommentarer:

 1. Jag tycker också det fungerar bra! Jag gillar att testa lite olika huskurer innan jag ev. köper dyra läkemedel... hittills tycker jag att det fungerar ganska bra att dricka honungsvatten, men jag har också testat andra huskurer, t.ex. ingefära- och honungste, och det funkar också bra... Är du intresserade kan ni kika in bloggen http://halsont.blogspot.com/ där du kan se vilka huskurer som fungerar eller ej.. jag tycker det blir intressant att samla alla fungerande huskurer på en sida så man kan testa någon innan man kanske behöver köpa ett läkemedel.. Det skadar ju inte att testa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du samlar alla huskurer! Ska absolut kika in hos dig:)

   Radera
 2. Ja, gör det :) Har räddat min hals många gånger! :) Gillar förresten din blogg - Jag ska själv börja löpträna till och från kontoret snart tänkte jag.. Mest för att få lite vardagsmotion :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...